Vrtnarija je zaprta.

Vrtnarija je zaprta.

16.11.2020

Spoštovane stranke in prijatelji vrtnarije Trajnice Strgar,

od danes, 16.11. 2020 prodaja fizičnim osebam žal ni več mogoča, dovoljen pa je osebni prevzem trajnic v vrtnariji na mestu, ki zagotavlja minimalen stik s kupci.

Nakup trajnic je torej možen v naslednjih primerih:

- osebni prevzem - z naročilom preko e pošte ali po telefonu in plačilom po predračunu. Predračun vam bomo predhodno poslali po e pošti. Po prejemu plačila bomo trajnice pripravili na posebno označenem mestu v vrtnariji, kjer bodo pripravljene na osebni prevzem, brez osebnega stika.

- pošiljanje po hitri pošti - z naročilom preko e pošte ali po telefonu in plačilom po predračunu, v katerem bodo vključeni tudi stroški pošiljanja po veljavnem ceniku podjetja TNT. Predračun vam bomo predhodno poslali po e pošti. Po prejemu plačila bomo trajnice pripravili in jih poslali preko hitre pošte.

Vse dobro in ostanite zdravi!

Bernarda Strgar Schulz in Bernarda Florjan

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.