Obvestilo o prodaji trajnic in predavanjih

Obvestilo o prodaji trajnic in predavanjih

23.03.2020

Spoštovane stranke in prijatelji vrtnarije Trajnice Strgar,


V teh težkih časih ekonomske negotovosti in zdravstvene ogroženosti se v vrtnariji Trajnice Strgar zavedamo potrebe po še intenzivnejšem sodelovanju. Vedite, da smo vam še naprej na razpolago s svetovanjem in dobavo trajnic.

Zaradi varovanja vašega in našega zdravja poslujemo prilagojeno razmeram, torej po možnosti brez osebnih stikov.
Več kot 800 različnih vrst in sort trajnic imamo na razpolago, pripravljamo pa tudi vedno nove, s katerimi bomo obogatili naše vrtove in okolico za prijetnejše bivanje, ki je v teh časih še tako pomembno.


Nakup trajnic je možen:
- osebni prevzem - z naročilom preko e pošte ali po telefonu in plačilom po predračunu. Predračun vam bomo predhodno poslali po e pošti. Po prejemu plačila bomo trajnice pripravili na posebno označenem mestu v vrtnariji, kjer bodo pripravljene na osebni prevzem, brez osebnega stika.

- pošiljanje po hitri pošti - z naročilom preko e pošte ali po telefonu in plačilom po predračunu, v katerem bodo vključeni tudi stročki pošiljanja po veljavnem ceniku podjetja TNT. Predračun vam bomo predhodno poslali po e pošti. Po prejemu plačila bomo trajnice pripravili in jih poslali preko hitre pošte.

- obisk vrtnarije – je možen po prehodno usklajenem terminu. Plačila so možna le s plačilnimi karticami.

Predavanja – vsa predavanja žal do nadalnjega odpadejo. V tem tednu pa bomo poskušali predavanje posneti in vam ga posredovati preko spleta. Vrtnarija je prekrasna, zato se nama zdi škoda, da tega ne bi delili z vami. Upam, da nam bo uspelo.

Želiva vam prijetne pomladanske dni in da bi, razmeram navkljub, znali opazovati lepote prebujajoče se narave. Naj nam bo le ta vir veselja in drobnih radosti.

Vse dobro in ostanite zdravi!

Bernarda Strgar Schulz in Bernarda Florjan

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.