Novice

 
 
  • Velik izbor dišavnic in starih rožc za garteljce

    13.05.2019

    V vrtnariji imamo na razpolago velik izbor dišavnic, tako tistih trajnic, kakor tudi enoletnih. Med trajnimi dišavnicami lahko izbirate med sortami mete (najbolj priljubljeni sta mojito in maroška meta), origana, timijana, žajblja, potem je na razpolago pehtran, drobnjak, luštrek, baldrijan, dalmatinski bolhač, koromač, izop, šentjanževka, kraški šetraj in še druge mnoge druge.
    Več o ... Vse
     
  • ČEBULNICE V VRTNARIJI

    12.05.2019

    Na naših okrasnih gredah in vzorčnih nasadih cvetijo najrazličnejše čebulnice, ki jih za kombinacijo trajnicam, grmovnicam in drevesom posadimo jeseni. Trenutno so v polnem razcvetu okrasni luki, pozne sorte narcis, španska modra čubulica, kamasija in druge. Vsako leto preizkušamo nove kombinacije, saj so čebulnice nepogrešljive za cvetoč vrt v pomladanskem času.
    Več o ... Vse
     
  • BLIŽA SE ČAS POTONIK

    10.05.2019

    Zaradi razmeroma nizkih temperatur letošnjo pomlad, potonike nekoliko odlašajo z začetkom cvetenja, tudi tiste najbolj zgodnje. Vendar, popki so nastavljeni, potrebujemo le še nekaj toplih dni, da bomo lahko občudovali to razkošje oblik in barv cvetov pri enih izmed najbolj priljubljenih vrtnih rastlin.
    Več o ... Vse
     
  • Predavanja v vrtnariji

    15.03.2019

    V soboto, 23.3.2019 ob vas 10. uri vabimo na prvo predavanje v letošnji sezoni z naslovom Vrt in trajnice pomladi. Vstopnina: 5 €. Pri nakupu trajnic na dan predavanja nad 20 €, se vstopnina v celoti odšteje. Vljudno vabljeni.
    Več o ... Vse
     
 
Prvi12NaslednjiZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.